In een recente aflevering van de talkshow Vandaag Inside deed Johan Derksen, de scherpe voetbalanalist een schokkende onthulling over een gebeurtenis van jaren geleden. Voor velen is hij nu een bekend gezicht op de buis, maar vóór zijn televisiecarrière was Derksen een geduchte journalist, berucht om zijn kritische columns en zijn scherpe pen.

Tijdens de uitzending vertelde Derksen over een boottrip naar Engeland die bijna fataal afliep. Op weg om een wedstrijd van Nottingham Forest bij te wonen, bevond hij zich op dezelfde boot als een groep fervente supporters van FC Utrecht. Tot Derksens schrik werd hij herkend door een van de meest doorgewinterde fans uit de harde kern van de supportersgroep. Dat leidde niet tot handtekeningen of selfies; in plaats daarvan liep de situatie razendsnel uit de hand.

De supporters, die blijkbaar niet gecharmeerd waren van zijn scherpe columns, probeerden Derksen van de boot af te gooien. Wat volgde was een zenuwslopende achtervolging over het dek, waarbij de voetbalanalist moest rennen voor zijn leven. Dankzij zijn snelle denken en wat hulp wist Derksen aan de dreigende situatie te ontsnappen zonder in het koude water van de Noordzee te belanden.

Hieronder kun je het fragment terugkijken:

Bron: