Op een park van Peter Gillis is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. Hierbij zijn in totaal twee chalets volledig uitgebrand. Dat laat de brandweer weten in een bericht op social media. De politie is een onderzoek gestart.

Brand op park Peter Gillis

De brand brak uit op De Berckt in Baarlo. Rond 02.30 uur ´’s nachts kwam de eerste melding binnen, waarna de brandweer snel ter plaatse ging. Na zo’n anderhalf uur blussen werd het sein brandmeester gegeven. Er waren geen personen in de chalets aanwezig. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie doet er onderzoek naar.
De Berckt, gelegen aan de Napoleonsbaan Noord, kwam vorig jaar negatief in het nieuws. Het park Peter Gillis verloor de horecavergunning. Burgermoeder Wilma Delissen van de gemeente Peel en Maas trok de vergunning in wegens verdenkingen van fraude en strafbare feiten, die gepleegd zouden zijn door de realityster uit Massa is Kassa.

Arbeidsmigranten

Op het park van Peter Gillis mochten ook geen arbeidsmigranten meer wonen. De gemeente besloot om Peter een dwangsom op te leggen van een miljoen euro, omdat de rondbuikige miljonair maling had aan de regels en de migranten er bij controle nog steeds bleken te wonen.

Bron: