Tijdens een uitgebreide zoekoperatie naar de sinds zaterdag vermiste Cees Pijpers (72) uit Oosterhout, heeft een trieste wending plaatsgevonden. Maandagmiddag werd een lichaam aangetroffen in een waterloop nabij de Orion, bevestigt de politie.

Onderzoek op locatie

Rechercheurs zijn momenteel bezig met onderzoek op de plek waar het lichaam is gevonden. De definitieve identificatie zal door naaste familieleden moeten gebeuren, om vast te stellen of het inderdaad om Cees Pijpers gaat.

Vermissingszaak Cees Pijpers

Cees Pijpers, 72 jaar oud, was sinds zaterdag vermist. Hij werd voor het laatst gezien aan de Middachten in Oosterhout. De politie had een oproep gedaan aan het publiek om uit te kijken naar de vermiste man. Aan de zoektocht op maandag deden tachtig leden van het Veteranen Search Team mee, in de hoop Pijpers veilig terug te vinden.

Community in actie

De inzet van het Veteranen Search Team onderstreept de gemeenschapszin en de bereidheid om samen te komen in tijden van nood. Het tragische einde van deze zoektocht laat een diepe indruk achter op de gemeenschap van Oosterhout en daarbuiten.

De ontwikkelingen rond de vermissingszaak van Cees Pijpers worden nauwlettend gevolgd, terwijl de gemeenschap in afwachting is van de officiële identificatie en de resultaten van het politieonderzoek.

Bron: