Verdrietig nieuws voor John de Bever. De zanger laat op Instagram weten dat zijn geliefde vader Daan zaterdagochtend is overleden.

,,Lieve Pap, bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt. En voor ons mam. Ik blijf van jou houden. En zoals afgesproken ga ik door. Met trots. Vanmorgen is onze vader Daan overleden…”, schrijft hij op Instagram.

Zorgen

Er waren afgelopen tijd al veel zorgen om de vader van John. Hij bezocht zijn vader elke dag. De zanger staat op 30 september in Ahoy met het meezingfestijn De Bevers. Hij verwacht zo’n 10.000 mensen. Zijn grootste fan kan er helaas niet meer bij zijn, iets waar de zanger wel op hoopte. ,,Ik hoop dat hij dan nog leeft. Mijn vader is mijn held”, vertelde hij begin vorige maand aan weekblad Story.

Trots

,,Niemand is zo trots op mij als mijn vader. Hij heeft nooit gezegd: ‘Ik hou van jou, ik ben trots op jou’. Maar hij laat dat wel blijken, ik zie dat aan hem. In die zin is mijn vader hetzelfde als ik. Ook vrij nuchter”, vertelde John toen. Wel hield de zanger rekening met zijn verlies. ,,Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen. Dat hoort bij het leven. Maar ik ga er gewoon vanuit dat hij er in Ahoy bij is.”

Bron: