Het is een moeilijke tijd voor Hélène Hendriks. Haar vader is onverwacht overleden, zo maakte haar collega Wilfred Genee donderdag bekend bij de voorbeschouwing van de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma op tv-zender Veronica. “Jullie zullen het met mij moeten doen, helaas door trieste omstandigheden”, begon Genee. “De vader van Hélène is vannacht overleden. Dus we willen haar vanaf deze plaats heel veel sterkte wensen en condoleren, namens jullie ook neem ik aan. We hopen dat ze er snel weer bij kan zijn.”

De presentatrice was afgelopen vrijdag al afwezig bij de laatste uitzending van de talkshow HLF8 op SBS6, waarin ze samen met Johnny de Mol en Sam Hagens te zien was. De reden van haar afwezigheid was volgens De Mol ‘privéomstandigheden’. Het is niet duidelijk of dit al verband hield met het overlijden van haar vader.

Hendriks is erg close met haar familie en de dood van haar vader zal haar dan ook zwaar vallen. Onze gedachten gaan uit naar Hélène en haar familie en wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bron: