In het populaire televisieprogramma First Dates gaan singles op zoek naar liefde, met de twist van een blind date en verborgen camera’s. Dit zorgt voor een natuurlijke interactie tussen de deelnemers, die zich vaak niet bewust zijn van de opnameapparatuur.

Een recente date tussen de 22-jarige Slpy en de 23-jarige Aïshah deed heel wat stof opwaaien. Hoewel het gesprek begon met gedeelde interesse in muziek, nam het al snel een onverwachte wending. Aïshah, een masseuse en afrokapper, gaf aan dat ze een partner wilde die haar passie voor muziek deelde.

Echter, het gesprek nam een scherpe bocht toen Slpy directer werd in zijn benadering. Hij verraste Aïshah door onverbloemd te vragen: “Gaan we het bed delen?” Zijn directheid verbaasde haar, maar ze liet zich niet zomaar van haar stuk brengen. Ze stelde duidelijk haar grenzen door te zeggen dat ze geen gemakkelijke prooi was en dat hij haar eerst beter moest leren kennen.

Ondanks deze onverwachte wending in het gesprek, toonde het duo toch interesse om elkaar beter te leren kennen. Aïshah stelde voor om Slpy de kans te geven haar op tien dates te leren kennen voordat ze eventueel een intieme connectie zouden overwegen. Dit laat zien dat hoewel de start misschien onconventioneel was, er nog steeds potentieel is voor een vervolg op hun ontmoeting.

Bron: