Op haar Instagram deelde Monique Westenberg haar hoogtepunten van de week, waaronder een hartverwarmende foto waarop ze haar hond Frenkie een kus geeft.

De discussie rondom hondenkussen: is het hygiënisch?
De foto van Monique Westenberg die haar hond kust, heeft verschillende reacties opgeroepen. Sommige mensen vinden het schattig, maar anderen maken zich zorgen over de hygiëne ervan. Er wordt gesproken over de mogelijke overdracht van bacteriën van honden naar mensen, wat tot een discussie leidt over de juistheid van deze handeling.

Sommige volgers uitten hun bezorgdheid: “Op tv was er laatst een programma waarin werd gezegd dat je honden niet op je schoot moet laten zitten. Je moet ook geen honden laten likken aan je gezicht. Ze dragen bacteriën met zich mee die eerst aan hun achterwerk zitten en dan in je mond terechtkomen.”

Monique reageert met een vleugje humor op de kritiek: “Ik ben er al 46 mee geworden,” terwijl ze luchtig omgaat met de zorgen van haar volgers.

Kritiek op vermeende veranderingen in uiterlijk
Naast de discussie over het kussen van haar hond, krijgt Monique ook kritiek op vermeende veranderingen in haar uiterlijk op verschillende foto’s. Sommige volgers wijzen op opvallende verschillen en geven hun mening, wat resulteert in een openbare discussie over het uiterlijk van Monique.

Monique reageert hier luchtig op, bijvoorbeeld met: “Wat leuk om jou hier weer te zien, Ria.” Het lijkt erop dat Monique Westenberg zich niet zomaar laat ontmoedigen door kritiek en er weinig aandacht aan besteedt.

Bron: