Mathilde Keuter, bekend van URK! heeft verdrietig nieuws gedeeld over haar zwangerschap. De realityster laat op Instagram weten dat ze een miskraam heeft gehad. Mathilde was nog niet zo lang zwanger, zo laat ze weten.

Zwangerschap

Mathilde schrijft op social media: ”Omdat ik al een aantal felicitaties binnen heb gekregen, moet ik nu helaas het verdrietige nieuws met jullie delen dat ik een miskraam heb gehad, niet lang nadat ik erachter kwam dat ik zwanger was.”
In de reacties betuigen haar volgers steun. Mathilde Keuter werd anderhalf jaar geleden voor het eerst moeder. Samen met haar ex-vriend Michael kreeg ze in oktober 2022 zoontje Jason. Die zwangerschap was ongepland en drie maanden na de geboorte van Jason gingen Mathilde en Michael uit elkaar.

Zaaddonor

Via Instagram maakten Michael en Mathilde kenbaar dat ze elkaar in stroomversnelling moesten leren kennen door de zwangerschap. Naar eigen zeggen hebben ze geprobeerd er het beste van te maken, maar kwamen ze tot de conclusie dat ze niet bij elkaar passen.
Mathilde vertelde in oktober vorig jaar in Urk! dat ze graag nog een kindje zou willen. Toen haar moeder vroeg hoe ze dat als single wilde gaan aanpakken antwoordde Mathilde: ”Via een zaaddonor.” Of dat via deze weg is gegaan, is niet duidelijk.

Derrekien

Vorige week was er nog meer droevig nieuws, toen bekend werd dat de moeder van Derrekien was overleden. In december overleed ook haar vader. In de serie is te zien hoe Tony en Derrekien kerstinkopen doen, wanneer ze een belletje krijgen.
Het gaat op dat moment niet goed met de vader van Derrekien, die uiteindelijk vlak voor kerst overleed. En nu is dus ook haar moeder er niet. Dat maakt Tony bekend via Facebook.

Bron: