Greetje, die je natuurlijk kunt kennen van de realityserie Urk!, gaat momenteel door een loodzware tijd. De realityster laat via Instagram weten dat ze afscheid heeft moeten nemen van een dierbaar persoon in haar leven. ”Ik ga je missen.”

Lievelingsoom

Op haar social media-kanaal deelt Greetje een foto waarop ze samen met haar oom te zien is. Daarbij staat een zeer ontroerende tekst.
”Mijn liefste lievelingsoom vannacht moeten laten gaan. Dankbaar voor je laatste woorden.” Ze sluit af met het woord ‘genacht’. Dat is Urker dialect en betekent ‘ik ga je missen’. De steun die Greetje krijgt is overweldigend. Veel mensen leven enorm met haar mee.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Nieuwe vriend

Iemand die haar waarschijnlijk ook steunt, is de nieuwe man in haar leven. Ondanks deelde ze met Shownieuws dat ze weer verliefd is. Om wie het precies gaat is niet bekend. Greetje wilde daar niet verder over uitwijden.
Kort na haar scheiding vond ze ook een nieuwe leuke man, maar in maart van dit jaar liet ze weten dat dit snel was afgelopen.
”Over is over. Oude koeien haal ik niet uit de sloot. Nee, gewoon doorgaan met je leven. Tuurlijk is dat wel even zuur, maar het leven gaat door.”

Langs deze weg willen we Greetje en de andere nabestaanden veel sterkte wensen met het zware verlies.

Bron: