Een journalist van een plaatselijke Leidse krant besloot afgelopen week een bezoekje te brengen aan het nieuwe pension van de Meilandjes. Ze doet nu een boekje open over hoe het er écht aan toe gaat in het gastenverblijf en welke verbeterpunten er zijn.

Undercover in pension Meilandjes

De ‘spion’ boekte een kamer onder de naam van haar vriend en verbleef samen met hem in het Noordwijkse pension. Bij binnenkomst merkte ze direct dat er geen enkel Meilandje te bekennen was. Ook andere gasten hoopten een glimp op te vangen van de bekende Showbizzfamilie, maar werden teleurgesteld. Volgens de journalist krijg je bij binnenkomst een code waarmee je zelf naar binnen moet. Gelukkig was de hele familie Meiland de volgende ochtend bij het ontbijt, dus dat maakte alles weer goed.

Gebreken

Er vielen nog wel wat dingen op aan het pension.. Zo was er geen koelkastje te bekennen, geen handzeep (wel een dure conditioner), geen zitje op het balkon, de spiegel hing scheef, er was geen stopcontact aanwezig en je moet verplicht twee nachten achter elkaar boeken.

Problemen met vergunningen

Voordat de spiksplinternieuwe accomodatie werd geopend waren er al de nodige problemen. De Meilandjes mochten namelijk geen gasten ontvangen, mits er ook daadwerkelijk gewoond zou worden in het woongedeelte. Iets wat de Meilandjes niet hadden voorzien. ‘Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen’, aldus dochter Maxime.

Tijdelijke optie

De gasten werden bijna afgebeld, maar Erica en Martien lieten zich niet kennen. Martien besloot om tijdelijk in de woonruimte van het pension te trekken, zodat de reserveringen en hopelijk vergunning toch kunnen doorgaan. ‘Wij moeten die gasten toch ontvangen? Die kunnen wij niet annuleren’, vertelde Martien aan RTL Boulevard.

Besmeurde ramen

Ook de openingsdag zelf liep niet gesmeerd. Net als de gemeente was ook de omgeving niet blij met de komst van het pension en de Meilandjes. De familie werd op deze feestelijke dag wakker met besmeurde ramen.

Bron: