Realityster Maxime Meiland heeft haar eerdere uitspraken over het krijgen van een derde kindje herzien. In een interview met het Nederlandse tijdschrift Story komt ze terug op haar eerdere verklaringen.

Maxime is momenteel de trotse moeder van twee dochtertjes, Claire (5) en Vivé (1,5). Afgelopen april liet ze nog weten dat ze haar gezin graag wilde uitbreiden en dat ze haar anticonceptie had stopgezet. Maar nu blijkt dat ze van gedachten is veranderd.

Na er goed over te hebben nagedacht en er met haar partner Leroy Molkenboer over te hebben gesproken, heeft Maxime besloten om het plan voorlopig uit te stellen.

“Als ik nu zwanger zou raken, wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk”, vertelt ze aan Story.

Maxime legt uit dat haar oudste dochter Claire vijf jaar oud is en Vivé anderhalf.

Hoewel het aantrekkelijk kan zijn om snel achter elkaar kinderen te krijgen, realiseert ze zich ook dat dit betekent dat ze nog jarenlang in de luiers zullen zitten. Op dit moment is dat voor haar en Leroy niet haalbaar.

Samen met haar ouders, Erica Renkema en Martien Meiland, opende Maxime onlangs het nieuwe pension ‘Code Rosé’, waar ze ook actief bij betrokken is.

Ze heeft daarom besloten om nog even te wachten met het krijgen van een derde kindje. Maxime is nog jong en zei dat ze over vijf jaar opnieuw zullen kijken naar de mogelijkheid van gezinsuitbreiding.

Het is duidelijk dat Maxime Meiland haar plannen voor een derde kindje heeft heroverwogen en dat ze momenteel de voorkeur geeft aan het genieten van het opgroeien van haar twee dochters voordat ze eventueel de volgende stap zetten in het uitbreiden van hun gezin.

Het besluit van Maxime Meiland om het plan voor een derde kindje uit te stellen, is gebaseerd op zorgvuldige overwegingen.

Ze wil ervoor zorgen dat ze genoeg tijd en energie kan besteden aan haar twee jonge dochters en wil niet overhaast te werk gaan.
Maxime Meiland

Maxime erkent dat het opvoeden van drie jonge kinderen een grote uitdaging kan zijn. Ze wil ervoor zorgen dat ze haar aandacht evenredig kan verdelen en dat haar kinderen de zorg en liefde krijgen die ze verdienen.

Daarnaast wil ze ook zelf de ruimte hebben om te groeien en zich te ontwikkelen als moeder.

Het feit dat Maxime en Leroy hebben besloten om nog vijf jaar te wachten, geeft hen de tijd om te genieten van de huidige fase van het ouderschap en om hun leven op te bouwen.
Maxime Meiland

Ze willen de komende jaren benutten om te werken aan hun carrières en andere persoonlijke doelen te bereiken voordat ze eventueel de verantwoordelijkheid van een derde kindje op zich nemen.

Bron: