Carmen Pfaff (67) is zo’n tweetal weken geleden getroffen door een hersenbloeding toen ze met haar man Jean-Marie Pfaff (69) op het vliegtuig zat richting het Spaanse eiland Mallorca. In Het Nieuwsblad heeft dochter Kelly Pfaff (45) nu een update gegeven over de gezondheid van haar moeder.

Carmen Pfaff werd vlak nadat ze een hersenbloeding kreeg op het vliegtuig met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Palma, de hoofdstad van Mallorca. Maar inmiddels is Carmen gerepatrieerd naar ons land. Dat laat dochter Kelly weten in Het Nieuwsblad.

Zo verblijft Carmen momenteel op de dienst neurologie. Daar wordt ze constant gemonitord. “Mama kan alles bewegen, ze kan praten en haar oefeningen bij de kinesist zitten op schema. Ook haar moraal is goed en ze verliest haar humor niet, maar het is te vroeg voor sluitende conclusies”, zegt Kelly.

Overstroming
Maar helaas had Kelly ook minder goed nieuws te melden. “Er wacht haar nog minstens zes maanden intensieve revalidatie, en pas dan hebben we zicht op het totaalplaatje. Je kan het vergelijken met een overstroming: terwijl het water zich langzaam terugtrekt, wordt de eventuele onderliggende schade duidelijk”, aldus Kelly.

Bron: