Sterker nog, hij moet juist blij zijn dat er geen serieuze relatie is ontstaan. Volgens hen misbruikt Thalia kwetsbare mannen en probeert hun zoveel mogelijk geld af te troggelen.

Spraakmakend seizoen

Het derde seizoen van RTL’s B&B Vol Liefde was spraakmakend, en ook nu het programma voorbij is, gaat de ophef door. Zo blijkt ‘tantra’ Walter na het mislukte avontuur een relatie te hebben met een vrouw die hij al ver vóór de datingshow had leren kennen, wordt Marian bedreigd door een rancuneuze ex-werknemer en is het tussen B&B-eigenaar Leendert en Thalia niets geworden.

Leendert en Thalia

En daar mag Leendert volgens meerdere bronnen op z’n zachtst gezegd blij mee zijn. ‘Thalia is een vreselijke vrouw voor kwetsbare mannen,’ vertelt S. (persoonsgegevens bekend bij Story), van wie haar inmiddels overleden vader nare ervaringen met Thalia heeft gehad.

Opgepikt in de IKEA

‘Thalia pikte haar mannen op in de IKEA in de omgeving van haar woonplaats Eindhoven. Dan ging ze in het restaurant zitten, waar vaak wat oudere en eenzame mannen bij elkaar kwamen. Mijn vader was toen net weduwnaar en voelde zich na het overlijden van mijn moeder erg eenzaam. Van die zwakte heeft ze gebruikgemaakt. In het begin dachten we: wat leuk, een mooie, jongere vrouw voor mijn vader. Laat hem maar lekker genieten.’

Geld afhandig maken

‘Mijn vader had last van dementie, dus het was niet altijd eenvoudig om met hem te communiceren. Op den duur vermagerde hij ontzettend en brak hij zijn arm, waarna wij erachter kwamen dat hij nauwelijks geld had om te eten… Toen kwam aan het licht dat Thalia elke keer als mijn vader zijn pensioen kreeg ze met zijn pasje naar de bank ging en een groot bedrag van zijn rekening pinde. Thalia heeft anderhalf jaar lang, van eind 2018 tot 2020, een relatie met mijn vader gehad en elke maand 2800 euro van zijn rekening gehaald, dat komt neer op een bedrag van ongeveer 50.000 euro.’

Bron: