Jean-Marie Pfaff heeft afscheid moeten nemen van zijn zus Antoinette, die op 62-jarige leeftijd aan kanker is overleden. Hoewel ze niet bepaald dicht bij elkaar stonden, was het toch een moeilijk moment voor Jean-Marie.
Jean-Marie Pfaff was al enige tijd in ruzie met zijn zus Antoinette. De spanningen kwamen tot een hoogtepunt toen Debby Pfaff in 2012 trouwde en Antoinette niet werd uitgenodigd. In 2013 leek er geen verbetering in de situatie te komen, totdat het duidelijk werd dat het slecht ging met Antoinette. Jean-Marie Pfaff belde vlak voor een belangrijke operatie om te laten weten dat hij aan haar dacht, wat een opsteker was voor Antoinette. Wat er daarna gebeurde, is onbekend.
Het is zeker dat de familie van Antoinette in TvFamilie niet wil bevestigen of de ruzie tussen Jean-Marie Pfaff en Antoinette vóór haar overlijden was bijgelegd. In een verklaring lieten ze weten dat ze op dit moment rust willen hebben en de tijd willen nemen om het verlies te verwerken. Ze gaven aan dat alles op een later moment duidelijk zal worden gemaakt en dat Jean-Marie Pfaff, hun vader en Sandrina afscheid hebben genomen van Antoinette. Op dit moment willen ze hier verder niets over kwijt.

Bron: