Mart Hoogkamer

Het was dé meezing-hit van vorig jaar: ‘Ik ga zwemmen’. Nog steeds klinkt het feestnummer door heel het land keihard door de speakers als er ergens een feestje wordt gevierd.

De 25-jarige Mart geniet op dit moment met volle teugen van het succes van zijn zangcarrière. Dat is de afgelopen maanden even anders geweest, want de zanger kreeg klachten van een burn-out en daarom deed hij het even rustiger aan. Een paar jaar geleden ging een video van een zingende Mart op het strand wereldwijd viral. Zijn cover van ‘Unchained Melody’ werd maar liefst meer dan 9 miljoen keer bekeken.

Diepe rouw

Mart is net weer begonnen met zingen en hij stond vol goede moed en enthousiasme op het podium, maar hij heeft nu opnieuw een harde tegenslag te verwerken. Do Broeders, de man die onder meer met Mart werkte als geluidsman, is overleden. Volgens Omroep Brabant is Do betrokken geraakt bij een ongeluk met zijn scooter. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en daar overleden aan zijn verwondingen. Mart deelt op Instagram zijn verdriet. ‘Met jou was alles goed. De oortjes klonken top. Je was als familie voor me. We hadden een team. Ik zal je missen, maatje’, schreef hij. Wat een verschrikkelijk nieuws is dat zeg. Wij wensen iedereen veel sterkte met die grote verlies…

Bron: