Willeke’s oudste zoon Johnny de Mol sprak eerder al zijn zorgen om zijn moeder uit, want hoeveel verdriet en pijn kan een mens verdragen?

Pittig jaar

Willeke Alberti (78) zag enorm tegen de feestdagen op. Het verdriet om het verlies van haar dochter Daniëlle, die in oktober jongstleden overleed aan de gevolgen van kanker, is immens. Ze had niet kunnen bevroeden dat haar verdriet nóg heftiger kon worden. Op kerstavond werd haar broer Tonny (73), met wie Willeke altijd een hechte band heeft gehad, getroffen door een hartstilstand. Tonny raakte in coma waaruit hij niet meer ontwaakte – vorige week donderdag stierf hij. Voor Willeke de zoveelste klap die ze krijgt te verwerken.

Altijd samen

Jarenlang deed broer Tonny haar management. De twee waren altijd samen. Zag je Willeke, dan liep Tonny vlak daarachter. Hoewel Willeke inmiddels ervaring genoeg had in de showbizzwereld, vond ze het fijn om op haar broer te leunen. Het was ook Tonny die het initiatief nam om voor Willeke een koninklijke onderscheiding aan te vragen. Op haar 51e werd ze geridderd.

Oogje in het zeil houden

Toch besloten Willeke en Tonny na verloop van tijd zakelijk met elkaar te breken. Wanneer ze ook privé bij elkaar waren, ging het alleen nog over het werk. Dat wilden ze niet meer. Al beloofde Tonny dat hij een oogje in het zeil zou houden en dat Willeke altijd bij hem terecht kon. Hij was dan ook een grote steun voor Willeke toen ze enorme zorgen had om haar ernstig zieke dochter Daniëlle en zoon Johnny, die onder vuur kwam te liggen nadat zijn ex-verloofde Shima Kaes hem in april 2022 beschuldigde van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Ellende

Ruim twee maanden geleden moest Willeke afscheid van Daniëlle nemen, en met het verlies van haar broer Tonny lijkt er geen einde te komen aan alle ellende in Willeke’s leven. Na de dood van Daniëlle liet Johnny de Mol al weten dat ze Willeke goed in de gaten moeten houden. Iets dat nu nog meer aandacht zal krijgen…

Bron: