Vanavond is zanger Gordon te zien in het televisieprogramma Casa di Beau. Hierin geeft hij eindelijk aan waarom Gavin Rozario en hij uit elkaar zijn gegaan. Maar dat niet alles, want Gordon onthult ook dat hij er zo erg dooheen zat, dat hij zelfmoordpogingen heeft gedaan.

Einde aan het leven

Gisteravond besloot Shownieuws een fragment uit te zenden van Casa di Beau, waarin Gordon het heeft over de donkere periodes waarin hij verkeerde. Hij vertelt openlijk en emotioneel over de twee zelfmoordpogingen die hij heeft ondernemen en dat is heel heftig.
”Hij wist ook dingen over mij, bijvoorbeeld dat ik een einde aan mijn leven heb proberen te maken. Het waren twee pogingen”, zo onthult Goor. Beau weet niet wat hij hoort en pakt de hand van de zanger vast. Hij vraagt hem of hij in therapie is gegaan en de breuk met Gavin inmiddels een plekje heeft kunnen geven. ”Ja, tuurlijk, en nog steeds.”

Gered door Patrick

Dat Gordon het allemaal nog kan navertellen, heeft hij te danken aan zijn ex Patrick. ”Die heeft mij gered. Hij sprong letterlijk bovenop me.” Het is overigens niet voor het eerst dat Gordon uit het leven wilde stappen. In een interview met het AD, in 2016, vertelde hij er ook over.
Toen liet hij weten dat hij het erg zwaar had toen hij in zijn jeugd uit de kast kwam. Zijn moeder kon het niet verkroppen dat haar zoon van de mannenliefde is en Gordon voelde zichzelf zo in het nauw gedreven, dat hij allerlei pillen had ingenomen. ”Mijn maag is toen leeggepompt en ik heb in het ziekenhuis gelegen. Toen was mijn moeder wel helemaal om.”

Bron: