Allereerst circuleert er veel onzin en nieuws op internet, dat u gerust kunt accepteren. Tegelijkertijd geldt: waar rook is, is vuur. Het onderstaande bericht zou onderstreept moeten worden, en we vertrokken halverwege, in de hoop dat het niet waar was. Hoe dan ook, er gaat een verontrustend gerucht rond op internet over Andre Haze: hij vecht voor zijn leven in het ziekenhuis na een overdosis.

Losstaand van

Er wordt de laatste tijd veel gespeculeerd over de zanger en zijn vriendin Sarah Van Soren. Zo zijn ze onlangs beiden naar een afkickkliniek gestuurd wegens cocaïneverslaving. De officiële verklaring was dat Andre zou opbranden en dat Sarah mediatraining had gehad om met alle negatieve aandacht om te gaan. Donderdag meldde Fawrynotsawry aan Rumag dat de bom was afgegaan, de relatie was verbroken en dat het niet goed meer ging met Dré. Een bericht op Twitter gooide nog een schep op het vuur.

“Vechten voor zijn leven”

De afgelopen weken leek Andre Harz, die doorgaans erg actief is op sociale media, plotseling van de aardbodem te verdwijnen. Een Twitter-gebruiker denkt te weten waarom. Hij plaatste het bericht. Chemo had een zwaar weekend. Dat deed de man naast mijn kamer ook. Het bleek om #andrehazes te gaan. Er is veel paniek. Rachel en collega’s. Hij vecht voor zijn leven. Er zijn misschien te veel verkeerde dingen.

Bron: