Iedereen heeft het recht om zijn of haar leven te leiden zoals hij of zij dat wenst, en het is belangrijk om dit te respecteren, zolang dit geen invloed heeft op anderen. Bij BlijNed streven we naar neutraliteit en eerlijkheid wanneer we verslag doen van mensen die opvallen en een alternatieve levensstijl omarmen.

Een ongebruikelijke levensstijl kan fascinerend zijn voor degenen die een meer conventioneel leven leiden. Het biedt ons de mogelijkheid om een kijkje te nemen in iets dat nieuw en anders is dan onze dagelijkse ervaringen.

Neem bijvoorbeeld het verhaal van een gezin in Florida, bestaande uit een vrouw en vier mannen, waarvan er nu zelfs een nieuw familielid onderweg is, volgens hun arts, een dochter.

In onze samenleving is het niet alledaags om een relatie te hebben met meerdere partners tegelijk, maar Tory, een vrouw uit Florida, heeft vier partners, allemaal op hetzelfde moment.

Deze onconventionele levensstijl heeft sterke reacties opgeroepen, maar de betrokkenen beweren gelukkig te zijn met hun situatie. De mannen wisselen elkaar af in hun tijd met Tory en zorgen voor haar, maar ze brengen meestal tijd met elkaar door als een groep.

“We vinden het fijn om samen te zijn,” zei Tory in een interview met Barcroft TV.

Tory ontmoette Travis toen ze 18 jaar oud was, tijdens haar schooltijd. Enkele maanden later stelde Travis een polygame relatie voor met Tory, die op dat moment 19 jaar oud was, en zijn toenmalige vriend Ethan. Later sloot Marc zich op 22-jarige leeftijd bij hen aan en werd de derde partner, gevolgd door Christopher op 23-jarige leeftijd als de vierde partner, volgens de Daily Star.

Recentelijk werd Tory zwanger, wat leidde tot de vraag wie de biologische vader was. Na een zorgvuldige kalenderberekening werd duidelijk dat het kind was verwekt tijdens een romantisch uitje met Christopher. Het moet een complexe periode zijn geweest terwijl ze probeerden te achterhalen wie de vader was, vooral omdat er intiem contact was met de andere partners van Tory.

Desondanks is het duidelijk dat het vaderschap voor hen allemaal geldt. Tory verklaarde: “We voeden de baby samen op, dus iedereen is een vader. Dit is de beste familie ter wereld om een dochtertje in op te laten groeien.”

Tory woont samen met alle vier de mannen onder hetzelfde dak en hoopt zelfs dat ze nog meer vriendinnen krijgt, hoewel geen van de mannen dit tot nu toe heeft gekozen. Er zijn momenten van jaloezie, maar ze proberen zo open mogelijk met elkaar om te gaan, ondanks dat de meesten van hen introvert zijn.

Wat denkt u? Deel dit artikel en laat ons weten wat u ervan vindt!

Bron: