Nadat Airen Mylene onthulde dat een feestje van Shownieuws uit de hand was gelopen en dat er twee collega’s in de kast waren gedoken, werd er door Juicechannel gespeculeerd over welke presentatoren dit verhaal ging. Volgens het kanaal is het inmiddels duidelijk: íedereen heeft het ontkend, behalve Tooske Ragas. ,,Ze wordt in Hilversum ook wel Dooske genoemd.”

Airen Mylene onthulde op Radio 538 dat twee collega’s tijdens een personeelsfeestje van Shownieuws in een kast zijn gedoken en vervolgens zijn betrapt door de schoonmaker. Welke collega’s dit waren hield Airen geheim. ,,Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie?”, werd haar gevraagd. ,,Het zijn verschillende niveaus”, was het enige wat Airen erover wilde zeggen.

‘Tooske ontkent niet’

,,Alle presentatoren hebben ontkend dat het over hun ging, behalve Tooske”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Op het moment dat zij in beeld kwam hebben wij van een aantal volgers vernomen dat Tooske niet vies is van een slippertje.”

‘Wordt Dooske genoemd’

Tooske zou tegenwoordig zelfs een bijzondere bijnaam hebben. ,,Ze wordt daarom in Hilversum ook wel Dooske genoemd”, schrijft het kanaal. Normaliter krijgt Juicechannel vooral verhalen binnen over vreemdgaande mannen en niet over vreemdgaande vrouwen. ,,Wij zijn nu dus wel benieuwd naar de verhalen over haar, aangezien wij niet vaak iets horen over een vrouw die vreemdgaat.”

Paniek

De onthulling van Airen zou in elk geval voor flinke paniek hebben gezorgd bij Shownieuws. ,,Bij Shownieuws zijn ze momenteel niet blij met Airen”, meldde Juicechannel al eerder. Niet veel later stuurde Airen een mail naar iedereen om haar excuses aan te bieden. ,,Of deze excuses aanvaard zijn is onduidelijk, al denken we dat de rest wel even klaar is met Airen…”

Bron: