Thijs Römer die in een vorig leven de huwelijksvoltrekking van zijn voormalige minnares Noor en zijn destijds beste vriend Sander voor zijn rekening nam lijkt nu zelf de hoofdrol te spelen in een liefdesdrama dat alle grenzen van vriendschap en vertrouwen overschrijdt. De ironie kan bijna niet groter: de ceremoniemeester van weleer ontpopt zich nu als de hoofdverdachte in een schandaal dat de vriendschapsbanden aan flarden scheurt.

De geruchtenmolen begon te draaien toen bekend werd dat Thijs en Noor serieuze plannen smeedden voor een toekomst samen een toekomst die abrupt werd afgekapt door de tussenkomst van Sander die zijn vrouw terug wilde. Hij die zijn vrouw ziet als het slachtoffer van Thijs’ vermeende manipulaties, zette alles op alles om haar terug te winnen. Yvonne Coldeweijer bracht aan het licht dat Noor inderdaad overwoog haar leven met Thijs voort te zetten, maar daar toch weer opt terug kwam.

Net toen de gemoederen leken te bedaren en Noor haar weg terugvond naar Sander waardoor Thijs ogenschijnlijk het onderspit dolf duikt Römer weer op aan de horizon. Een buurtbewoner wiens ogen niets ontgaan spotte Thijs in de nabijheid van Noor haar huis. Een kat-en-muisspel met parkeerplaatsen als inzet leek te onthullen dat de verboden vonk nog niet volledig gedoofd is.

“Thijs parkeerde zijn auto eerst in de buurt van de woning van Noor en net toen hij wilde uitstappen, reed hij weer weg – alsof hij dacht herkend te zijn,” verteldde ooggetuige.

Zo blijven we achter met de vraag wat de toekomst in petto heeft voor dit trio waarbij de lijnen tussen liefde, vriendschap en verraad gevaarlijk vervagen.

Bron: