Sylvie Meis is inmiddels al een paar weken samen met haar wandelende portemonnee Wim Beelen, op wie ze naar eigen zeggen straalverliefd is.

Echt geen idee, hoor

Wim is een slimme jongen en heeft het ver geschopt in zijn leven. De ‘afvalkoning’ heeft een geschat vermogen van 155! miljoen euro.
Toch laat hij zich verhaaltjes vertellen door Sylvie. Eerder deze week deed Wim een poging het beeld dat Sylvie alleen valt op rijke mannen te ontkrachten. Hij beweerde dat Sylvie geen flauw benul had wie hij is. Toch zaten er meerdere weken tussen de afspraakjes.
Sylvie Meis pakt haar spullen en vertrekt!
Wellicht dat Sylvie even op Google had gekeken om te kijken of Wim wel rijk genoeg is. Maar goed, Wim gelooft zijn vriendin en daar gaat het om.

Samenwonen

Een insider beweert tegen weekblad Story dat Sylvie nu al, na amper een maand, haar spullen verzamelt en in Nederland wil komen wonen.
Om precies te zijn…In de belachelijk grote villa van Wim. Ze wil bij hem intrekken, zodat ze dichtbij haar zoon is, die een eenjarig contract bij Ajax heeft gekregen omdat zijn vader er heeft gevoetbald. Met de verhuizing is ze ook dicht bij Wim. Erg dichtbij.

Carrière op laag pitje

Een verhuizing zou daarnaast ook makkelijk kunnen, omdat haar carrière bij onze oosterburen momenteel op een laag pitje staat.
”Haar rol als mode-ondernemer kan ze ook vanuit Nederland invullen”, zo meldt de insider. Wim heeft dus een schitterend penthouse, gelegen aan de Amstel. De kans is dus groot dat het naambordje op de voordeur, waar nu nog de naam van Wims’ ex op staat, binnenkort vervangen moet worden.

Bron: