Sylvie Meis is nog maar net gedumpt door Wim Beelen, of de volgende gevulde portemonnee is alweer in zicht. Volgens Shownieuws! is mevrouw aan het daten met een getrouwde man. Het is ook bekend om wie het gaat en dat is natuurlijk geen onbekend iemand.

Relatie Sylvie Meis

Iedereen heeft kunnen lezen hoe Sylvie onlangs werd gedumpt door afvalkoning Wim Beelen. Die had helemaal geen zin in een leven op de rode loper en wilde gewoon Wim blijven. In een relatie met Sylvie zit dat er vaak niet in, en dus was het einde verhaal.
Wim plaatste een soort van verklaring op social media, maar Sylvie nam niet eens de moeite te reageren. Een paar dagen na de breuk ging ze op vakantie naar Oostenrijk. Haar ex-man Niclas Castello was er toevallig ook en de twee zouden elkaar ook ontmoet hebben. Sylvie besloot er tijdens de festiviteiten lekker op los te gaan flirten.

Getrouwde man

Het lijkt erop alsof Sylvie geen single wil blijven. Volgens weekblad Privé is ze namelijk gespot met een man die gewoon getrouwd is, en met zijn vrouw twee kinderen heeft.
Het gaat om Fritz Ahrens, de man van juwelenontwerpster Kim-Eva Wempe. Na een feestje zijn Sylvie en Fritz in een taxi gestapt met bestemming onbekend. Het is op beeld vastgelegd en dit zorgt inmiddels voor veel vragen in showbizzland.

Wie is Fritz Ahrens?

Fritz Ahrens is de medeoprichter van het bekende label Pyrate Style. Hij bezit meerdere winkels in Hamburg en Berlijn. Vanzelfsprekend is hij multi-miljonair. Moeten we nog meer zeggen?

Bron: