Sylvie Meis heeft weer een behoorlijke lading kritiek gekregen afgelopen week. Dit kwam omdat Sylvie onder andere héél zelfingenomen ging lachen toen haar in een interview werd gevraagd of ze ‘meer of minder dan een ton verdiend’. Sylvie kreeg kritiek en reageert daar nu weer op: “Iedereen die er iets te mooi uitziet of iets te succesvol is en ook niet bang is om daarvoor te staan… Je wordt gewoon afgemaakt. Ook deze podcast, ik weet het zeker, daar word ik ook op afgemaakt. In Vandaag Inside werd Sylvie compleet afgebrand en dat zijn nu juist de programma’s die Sylvie hekelt: “Het is anders dan de cultuur in Nederland met al die praatprogramma’s die hier zijn waarin echt maar één doel is en dat is alleen maar zeiken, zeiken, zeiken, zeiken, zeiken. En daar kijken mensen dus echt heel graag naar en dat is ook nog het erge ervan.”

Sylvie vindt het maar zielig dat Nederlanders naar dat soort programma’s kijken: “Het wordt in stand gehouden omdat die televisiebazen ook wel weten: als we dat niet doen, dan hebben we dat niet. Hoe zielig is dat eigenlijk? Je moet dus echt mensen een podium geven die verschrikkelijke dingen zeggen over andere mensen. En dat scoort.”

Sylvie Meis helemaal klaar met Nederland!

Maar wat is dan de reden dat mensen haar niet mogen in Nederland? Sylvie weet het wel: “Ik ben duidelijk ambitieus, maar ik ben ook duidelijk heel vrouwelijk. Ik ben heel duidelijk glamoureus en ik ben heel duidelijk trots op mezelf en ik ben heel duidelijk sexy en ik combineer dat allemaal. En ik ben ook nog eens heel intelligent. Ik denk dat dat heel lastig is voor de oudere man op televisie.” Sylvie has it all volgens Sylvie.

Daarnaast stelt Sylvie dat het in Duitsland veel fijner is om een bekendheid te zijn, daar zijn geen programma’s die je willen afkraken. En Sylvie heeft het Duitse roddelblad Bild natuurlijk in haar zak. Toch geeft Sylvie toe dat daar ook carriere kapot gemaakt worden: “Als jij Bild niet aan je kant hebt, dan kun je het helemaal vergeten. Daar worden carrières gemaakt en gebroken en dat gaat overnight. Alleen als je daar een goede band mee opbouwt, dan heb je wel een goede band en dan word je ook gewaardeerd.” Het lijkt erop dat Duitsland vooral voor Sylvie een fijner land is om bekend te zijn. Tot Bild juice ontdekt over Sylvie natuurlijk. Het interview waar zoveel kritiek op is:

Bron: