Mannenverslinder Sylvie Meis is opnieuw haar hart verloren. De presentatrice deelt op Instagram een zeer lieftallig kiekje van haar nieuwe vriend, die ook door hem wordt gedeeld. Sylvie schrijft erbij: ”You and me 4 ever.”

Sylvie Meis vriend

Met Sylvie op social media is het nooit saai. Dan knoopt ze een relatie aan met een afvalkoning uit Amsterdam en voor je het weet staat ze te muilen met Gordon. Rectificatie: volgens het management van Sylvie heeft Goor daarover gejokt en is dat nooit gebeurd.
Enfin, na de breuk met Wim trok Sylvie al snel naar Oostenrijk om haar ex-man Niclas Castello te ontmoeten. Ze vond al die mannen in lederhosen ook ontzettend sexy. Een nieuwe miljonair vlam werd niet gevonden, al lijkt er nu dus wel iets te spelen met model Ante Brechti.
Bij een foto waarop hij met de ex van Rafael van der Vaart leuk probeert te lachen schrijft hij: ”Geluk heeft een naam. Sylvie is mijn droomvrouw. Blij dat we samen zijn gekomen. Eindelijk kan ik het openbaar maken, laat de hele wereld het weten: we zijn een stel.”
sylviemeis en ante


Sylvie deelde de foto ook, maar heeft deze niet veel later alweer verwijderd. Waarom is niet bekend, zo meldt Shownieuws.

Update:

Inmiddels is er een update, want Sylvie laat via Instagram weten dat het om een publiciteitsstunt gaat. ”Let op. Ik heb mijn nieuwe partner uiteraard NIET in Ante gevonden. We hebben er samen om kunnen lachen”, aldus de humoristische Sylvie.
Toch fijn, hebben er tenminste nog twee mensen om kunnen lachen.

Bron: