Een Australische oud-deelnemeemster van het programma Married At First Sight wil haar kinderen graag thuishouden van school. Ze vreest daar kroost anders gepest zal gaan worden omdat ze een ‘hete moeder’ hebben.

”Omdat ik heet ben”

Susie Bradley, die in 2019 meedeed aan de show, deelde onlangs een video waarin ze aangaf zeer bezorgd te zijn over het feit dat haar kinderen mogelijk gepest gaan worden op school. ”Alleen maar omdat ik een hete moeder ben.”

Nu denk je wellicht: wat is dit voor onzin? Maar Susie is bloedserieus en waarschuwt andere vrouwen dat zij ook tegen dit probleem aan kunnen lopen, als ze tenminste eerst ‘knap gemaakt zijn’ bij haar beautykliniek. Want de oud MAFS-deelnemer heeft een eigen kliniek.

Daar kunnen moeders zich helemaal vol laten spuiten, zodat ze ook knap worden. Aansluitend kun je volgens Susie je kinderen niet meer normaal naar school brengen, omdat je kinderen dan gepest gaan worden omdat hun moeder zo ‘heet’ is.

Het gaat dus om een stijlloze promotie van cosmetische ingrepen. Haar volgers zijn er niet bepaald van gediend en halen hard uit onder de video.

Sommige reacties boren Susie helemaal de grond in. Zo schrijft iemand: ”Er zijn veel knappere vrouwen dan jij, En die hebben ook nog hersens.” Een andere kijker van de video is nog harder. ”Heb net een foto gezien van hoe je er echt uitziet. Je kinderen zullen geen probleem hebben.”

Susie is verdrietig

Susie heeft inmiddels weer van zich laten horen en is verdrietig dat mensen haar zulke vervelende reacties geven. Als reactie hierop heeft ze een nieuwe video gemaakt.

Hierin leest de nare reacties voor die ze krijgt. Maar kom op zeg, als ze zulke onzin verkondigt, moet je achteraf niet gaan zitten huilen. Toch?

Bron: