Koning Willem-Alexander, Maxima en Amalia zijn op werkbezoek op de Caribische eilanden. Ze zijn al op Bonaire en Curacao geweest en zitten nu op Aruba. Maar het gaat de Oranjes niet helemaal voor de wind.

Amalia maakte eerder namelijk een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland Bonaire te ontmoeten.

En tijdens een korte carnavalstocht werden Willem-Alexander en Maxima meegetrokken met de dansers. Dus de heupjes moesten los. Nu is dat voor Maxima natuurlijk geen enkel probleem. Maar Willem-Alexander zet zichzelf en zijn vrouw compleet voor schut door ook mee te dansen.

Maar Willempie schijnt ook stomdronken gespot te zijn terwijl hij karaoke aan het zingen was.

Bekijk het filmpje hieronder:

Overigens zijn Willem-Alexander, Maxima en Amalia nog niet zolang geleden wel een keer helemaal losgegaan in Nederland.

Medewerksters van het chique hotel De Echoput in Apeldoorn lieten toen aan een juice kanaal weten dat een deel van de Koninklijke familie daar bleef slapen. Maar het bleef niet bij slapen, want volgens deze medewerksters waren Amalia en haar vader Willem Alexander stomdronken en had Maxima er op een gegeven moment genoeg van en ging maar alleen dansen.

Bron: