Nu Gordon een streep door zijn comeback heeft gezet, is de grote vraag: hoe lang kan hij zijn luxe leven nog voortzetten? Volgens een spion van Yvonne Coldeweijer niet lang. ,,Hij is bijna blut!”

Gordon heeft in de uitzending van Roddelpraat gezegd dat hij nog altijd steenrijk is. ,,Ja, dát is niet helemaal waar”, reageert Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Althans, hij had miljoenen. Die had hij ook gekregen van John de Mol. Maar die zijn echt bijna op.”

‘Blut’

Gordon heeft geen tv-contract en nu ook zijn theatertour is gecanceld, komt er momenteel weinig geld binnen. En dat terwijl hij volgens Coldeweijer wekelijks een bezoekje brengt aan de Gucci-winkel. ,,Dat kan je niet volhouden als je geen inkomsten hebt”, vervolgt de juicekoningin. ,,Ik heb wel gehoord van spionnen dat als hij dit jaar geen nieuwe gig vindt, dat hij gewoon blut is. Hij heeft al gezegd dat hij vreselijke ruzie heeft met John de Mol, hij heeft gezegd dat hij nooit meer het feestcircuit in wil… Hij gooit continu zijn eigen glazen in.”

Zuid-Afrika

Ondertussen heeft Gordon alweer zijn koffers gepakt voor een volgende reis. ,,Een spion zei dat hij op het punt staat om naar Zuid-Afrika te vertrekken”, vervolgt Coldeweijer. Wat gaat Gordon daar doen? ,,Is het dan eindelijk zo ver? Gaat hij afkicken? Was het maar zo’n feest. Helaas niet. Hij gaat naar Zuid-Afrika om bij te komen van dit hele fiasco.”

Bron: