Sonja Bakker heeft naast haar hotel, ook haar luxe penthouse in Amsterdam te koop gezet. Sinds de beschuldigingen van plagiaat is haar carrière neerwaarts gegaan en volgens geruchten zit de ooit zo gevierde dieetgoeroe zelfs in geldnood.

BekendeBuren wist onlangs te melden dat Sonja niet alleen haar hotel, maar ook haar luxe penthouse te koop heeft gezet. Sonja woonde, samen met haar vriend Barry van Suijdam, tot voor kort in het pand, en kocht het penthouse in 2016 voor een prijs van 1,3 miljoen euro. Sonja betaalde het bedrag met eigen geld, waardoor er een hoop winst te behalen valt.

Sonja in geldnood?

Inmiddels woont Sonja al bijna twee jaar samen met Barry op Ibiza, maar kon tot voor kort nog geen afscheid nemen van haar Amsterdamse optrekje. Dat ze alsnog heeft besloten het te verkopen, heeft volgens insiders te maken met het feit dat Sonja geld nodig heeft. Dat meldt weekblad Weekend.

Maandhuur verlaagd

Op Ibiza werkt Sonja af en toe als fotografe, maar veel geld zou ze daar niet mee verdienen. Daarnaast bezit ze met Barry meerdere appartementen, maar ook daar zouden de twee niet rijk van worden. Onlangs kwam zelfs naar buiten dat de maandhuur van een van deze panden verlaagd werd van 1.850 euro naar 1.490 euro.

‘Koopt volgers’

Volgens een insider koopt Sonja daarnaast haar volgers op Instagram. ,,Vorige maand nog, opeens had ze er van de een op de andere dag zomaar 5.000 mensen bij”, vertelt de bron aan Weekend. ,,En hoe kun je nu 22.000 volgers hebben, maar gemiddeld slechts 20 likes krijgen op iedere post?”

Barry van Suijdam

Onlangs beweerde Yvonne Coldeweijer dat Sonja en Barry uit elkaar zijn, maar volgens Barry klopt daar niets van. ,,Sonja en ik zijn NIET uit elkaar”, zei Barry destijds in gesprek met DenD. ,,Ik ben zondagochtend gewoon naar Nederland gevlogen om mijn kinderen op te zoeken.”

Bron: