André heeft vandaag opnieuw een tatoeage laten zetten en deelt vol trots het eindresultaat op Instagram. De zanger lijkt het niet te kunnen laten om een sneer uit te delen naar zijn moeder Rachel…

‘Enige vrouw die mij pijn kan doen’
André heeft vandaag zijn handen laten tatoeëren. Op zijn ene hand staat de geboortedatum van zijn zoontje Dré en op zijn andere hand staat nu de sterfdatum van zijn vader. Ook heeft hij op zijn duim een grafzerk laten tatoeëren. Hoewel André al vaak op de stoel heeft gezeten, blijft hij het zetten van tatoeages pijnlijk vinden. ,,De enige vrouw die mij nog pijn kan doen…”, schrijft André bij de beelden. Deelt hij hier stiekem een sneer uit naar zijn moeder Rachel?

Ruzie
André en Rachel zouden op dit moment geen contact meer met elkaar hebben. André zou zijn moeder niet meer willen zien en spreken omdat hij vermoedt dat Rachel de brief die hij aan zijn ex-vriendin Sarah van Soelen schreef, heeft uitgelekt. ,,Hierover zou een enorme ruzie zijn ontstaan, waarna André heeft aangegeven nooit meer wat met zijn moeder te maken te willen hebben”, vertelde een bron onlangs in weekblad Privé.

Bron: