We hebben door de jaren heen veel gezien op eerste dates. De show waarbij je aan een blind date tafel wordt gezet is erg populair. Deelnemers vullen vooraf hun wensen in en vervolgens kiezen de makers van de show de juiste voor jou.

Natuurlijk werkt dit niet altijd. Deelnemers die opnieuw wilden daten hadden een slagingspercentage van slechts 0,6 procent. In dit programma zijn je kansen om je prins of prinses in een wit paar te vinden niet groot. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Misschien trakteer je jezelf niet goed op je date. Maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat je vast komt te zitten met een date die je helemaal niet bevalt. Jady en Lars vallen zeker in de laatste categorie.

Sour Jady Op haar eerste date werd Jady door kijkers “de minst sympathieke deelnemer ooit” genoemd. Op de bijeenkomst zorgde Lars al voor opschudding toen hij zich voorstelde: “Lars? Lars doucht alleen na de sportschool, verder één keer per dag. Het is normaal. Jady: “Ben je naar de sportschool gegaan zonder je te wassen? Alleen ’s nachts?!” Jady zei dat hij 3 keer per dag onder de douche stond: “Hoe dan ook, ik zweette…” Het is niet slecht om te betalen. Jady vindt dat Lars de prijs moet betalen: “Als vrouwen hebben we zo ons best gedaan om er goed uit te zien en make-up op te doen. We moeten je baby krijgen en ik vind dat mannen de rekening moeten betalen.” Runaway Lars:

Bron: