Zit er bij Vandaag Inside een psychopaat aan tafel? Volgens één bron gaat Johan Derksen het gesprek aan met een ‘schandelijke psychopaat’. Wat is er aan de hand?

Maarten van Rossem heeft het niet meteen begrepen op René van der Gijp. Ook in zijn boek ‘Maarten’ trekt het jurylid van De Slimste Mens opnieuw zwaar ten strijde tegen het VI-gezicht. Ook schuwt Van Rossem de kritiek op VI niet…

“Vandaag Inside drijft op een relatief laag niveau, maar is goed georganiseerd. Die Wilfred Genee is niet achterlijk”, klinkt het bij Maarten van Rossem. Wat is zijn mening over Johan Derksen?

“Derksen is niet dom, heeft leuke interesses en zou naar mijn idee ook beter kunnen, maar laat zich meezuigen door het mannen-jool van die psycho-paat Gijp”, haalt Maarten van Rossem zwaar uit. De eindconclusie over Vandaag Inside is pijnlijk…

“Wat Vandaag Inside doet, is een bekend recept: mannenpret”, benadrukt Maarten van Rossem in zijn boek. “Ik weet nog goed dat mijn vader zei: ‘Maarten, mannen die schuine grappen vertellen, deugen niet.’” En dan geeft Maarten van Rossem toe dat hij een ontzettende hekel heeft aan mannen onder elkaar en de humor die daarbij hoort.

Bron: