De tv-wereld is in rep en roer door het onverwachte nieuws van Marco Louwerens’ vertrek als zenderbaas bij Talpa Network. Voor Johan Derksen, de presentator van Vandaag Inside, komt dit als een schok en hij is duidelijk niet blij met de komst van zijn opvolger, Frans Klein.

Frans Klein zal vanaf nu de touwtjes in handen hebben als de nieuwe zenderbaas, waarbij hij alle tv-zenders van Talpa Network onder zijn verantwoordelijkheid heeft. Voor Klein was deze kans een verrassing en hij kijkt ernaar uit om zijn carrière voort te zetten bij Talpa Network na een periode van reflectie.

Het afscheid van Marco Louwerens komt voor velen niet geheel als een verrassing. Louwerens liet weten dat hij toe is aan nieuwe uitdagingen en een verandering in zijn carrière. “Ik laat een prachtig bedrijf en een fantastisch team achter”, aldus Louwerens, “maar na al die jaren is het tijd voor nieuwe avonturen.”

Johan Derksen maakt zich echter grote zorgen over de toekomst van Vandaag Inside. Johan is bezorgd dat de nieuwe zenderbaas, Frans Klein niet hun ruzies die de heren vaak achter de schermen hebben kan oplossen en dat zou het einde betekenen van Vandaag Inside. Johan denkt dat ze de kerst niet halen en dat Vandaag Inside voor het einde van het jaar stopt.

Volgens Johan is Marco Louwerens cruciaal in het oplossen van eventuele problemen. Hij maakt daarbij een ludieke opmerking: “Frans Klein zal nooit zo’n leuke Sinterklaas zijn als Marco Louwerens.” Het is duidelijk dat Johan het vertrek van zijn collega als een groot gemis beschouwt.

Bron: