Het zangduo Nick & Simon zijn nog maar net uit elkaar of Simon gaat er al vandoor met een andere zanger. Simon slaat nu de handen ineen met Paul de Leeuw. Dit muzikale duo heeft het publiek verrast met hun single ‘Het Komt Wel Goed’, een lied dat nu overal te beluisteren is. De single markeert Simons eerste muzikale stap sinds de breuk met zijn voormalige zangpartner Nick Schilder. Het voelt voor Simon vast een beetje als vreemdgaan nu hij in duo vorm zingt met Paul in plaats van Nick. Maar goed laten we het maar niet hebben over vreemdgaan, want we weten allemaal hoe Simon zijn minnaressen uit de school klapte. Alleen geloofde zijn vrouw er niets van.

Terug naar de muziek, want Paul de Leeuw kondigde de samenwerking aan op zijn Instagram met een enthousiaste boodschap. “We hebben een nieuwe plaat! Het Komt Wel Goed is vanaf nu overal te beluisteren, en we zijn er super trots op. We zagen elkaar dit jaar al steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brengen. We hopen dat je het mooi vindt! Liefs, Paul en Simon,” deelt hij mee. Het lied is een teken van hoop en herstel iets wat Simon ongetwijfeld nodig heeft na het einde van het tijdperk Nick & Simon.

De breuk tussen Nick en Simon was omgeven door geruchten en speculaties. Verhalen over mogelijke ontrouw en ruzies deden de ronde, maar het duo hield altijd vol dat de beslissing voortkwam uit een gebrek aan plezier in hun samenwerking, en niet door persoonlijke conflicten. Maar goed niemand geloofd dat natuurlijk. Nick & Simon kunnen elkaar niet meer uitstaan en elkaars bloed wel drinken.

Bron: