Airen Mylene, de bekende Shownieuws-presentatrice en sidekick op Radio 538, heeft voor een verrassing gezorgd tijdens De 538 Middag met Frank. De 37-jarige presentatrice verscheen namelijk zonder beha op het werk. Dit onderwerp kwam ter sprake tijdens een gesprek over vrouwen die zich onveilig voelen in het openbaar vervoer.

Mylene had Frank ingelicht over haar beha-loze dag en legde haar kledingkeuze uit. Ze droeg een trui omdat ze van afspraak naar afspraak was gegaan en niet meer langs huis kon. Vanwege haar borstimplantaten voelt ze zich comfortabel zonder beha, omdat haar borsten geen ondersteuning nodig hebben. Mylene legde uit: “Die zijn er gewoon. En dan vind ik het het lekkerst om geen beha te dragen. Dat vind ik een beetje zo knellend.”

Het feit dat Mylene haar beha was vergeten had ook te maken met haar fysiotherapieafspraak. Ze moest naar de fysio en had geen beha aan, wat ze als gênant ervoer. Ze had last van haar nek en hoopte op haar buik te moeten liggen tijdens de behandeling. Toen ze zich moest omdraaien, sloot ze haar ogen.

Mylene staat erom bekend dat ze jaren geleden borstimplantaten heeft laten plaatsen vanwege haar wens voor een grotere voorgevel. Sindsdien is ze openhartig over haar keuze en verschijnt ze regelmatig zonder beha, omdat ze zich comfortabel voelt met haar siliconen borsten die geen ondersteuning nodig hebben.

De reacties op Mylene’s beha-loze verschijning waren gemengd. Sommige mensen begrijpen haar keuze en waarderen haar openheid, terwijl anderen het als ongepast beschouwen om zonder beha op het werk te verschijnen.

Al met al heeft Airen Mylene met haar beha-loze dag voor een gespreksonderwerp gezorgd tijdens De 538 Middag met Frank. Ze legde uit waarom ze geen beha droeg en hoe haar keuze verband hield met haar borstimplantaten. Of je het nu eens bent met haar keuze of niet, het staat buiten kijf dat Mylene altijd haar eigen weg volgt en haar persoonlijke voorkeuren volgt, zelfs als het om kledingkeuze gaat.

Bron: