In een Russisch mortuarium heeft zich een bizar voorval afgespeeld. Een man die dood was verklaard en zelfs al in het mortuarium lag werd opeens weer wakker. En er is een video hiervan die rondgaat!

Videobeelden “overleden man”
24 januari 2022 zal een onvergetelijke dag zijn voor de man in kwestie. Wat zal het toch schrikken zijn geweest om wakker te worden in een mortuarium. Er is een video waar te zien is hoe de man wakker wordt en hoe plotseling een hand tevoorschijn komt onder de laken vandaan. De man schuift de laken weg en staat op. Hij lijkt moeite te hebben met zijn evenwicht en loopt moeilijk richting de uitgang.

Schijndood
Je zult er wel eens over hebben gelezen of van hebben gehoord: schijndood. Maar wat is dat nou eigenlijk? Het is een staat van bewusteloosheid waarbij er onvoldoende en onwaarneembare ademhaling en bloedsomloop is. Daardoor lijkt het alsof de dood is ingetreden. Het lichaam vertoont een blauwe kleur. Het lijkt dus alsof de persoon in kwestie overleden is.

Er is nog niet bekend wie de man is, wat er met hem was gebeurd of waardoor hij daar terecht is gekomen. Hoe het nu met hem gaat is tot nu toe niet bekend. Het zou om een prank kunnen gaan, maar dat is nog niet bewezen. Bekijk hier de video:

https://youtu.be/hJpXSKlZAUs

Bron: