Wanneer we het hebben over Sarah van Soelen dan is er geen uitleg nodig, wie kent de ex van André Hazes nou niet. Sarah van Soelen verklapte aan haar Instagramvolgers hoe je een killer bikini body kunt krijgen. Het antwoord is simpeler dan je denkt.

Zo krijg je een killer bikini body

Oké, hoe krijg je de killer bikini body voor deze prachtige zomer? Heb je de afgelopen dagen met die vraag rondgelopen dan denken we dat het best tijd is dat je antwoord krijgt. Op Instagram deelt Sarah het geheim en het is simpel. Het belangrijkste? Je hoeft er niets voor te doen. Op Instagram schrijft ze: “Hoe je een bikini body krijgt? Door een bikini aan te trekken”

Haar tattoo
Op Instagram deelt ze dus een reeks van foto’s in bikini. Haar André Hazes-tattoo is echter niet te zien op de foto. Heeft ze die verwijderd? Nee, zeker niet en dat is ze ook niet van plan te doen. “We waren twee gekkies die gek op elkaar waren en of het nu goed of slecht ging, we kwamen er altijd wel weer samen uit”, “Daar slaat ook de tatoeage in de lengte op mijn rug op.” Vertelde ze aan Weekblad. Dus haar Tattoo van Dré blijft. Ook al zijn ze niet meer met elkaar.

Bron: