Het is een veelbesproken fantasie: een tri0. Voor veel mensen blijft het bij een droom, maar soms komt deze droom uit.

Echter, de realiteit kan tegenvallen of juist onverwachte gevolgen hebben.

Voor Sanne (43) uit Limburg leidde haar ervaring met een tri0 tot een totaal andere conclusie. Ze kwam tot de ontdekking dat het gesl*chtsdeel van haar man “te klein” was, in haar eigen woorden.

Sanne vertelt: “Ik ben al 16 jaar getrouwd met mijn man. We hebben samen vier kinderen en ik dacht eigenlijk dat er niets ontbrak in ons s*ksleven. Ik vond de s*ks prima.”

Het idee van een tri0 kwam vorig jaar plotseling ter sprake in hun relatie. Haar man stelde voor om het s*ksleven wat spannender te maken met een tri0.

Sanne was geschokt door dit voorstel en had het totaal niet verwacht. Na er even over na te denken, stemde ze uiteindelijk in met het idee.

Ze dacht dat het geen kwa*d kon, maar alleen als er een extra man bij zou komen. Ze kon het niet verdragen om haar man met een andere vrouw bezig te zien.

Tot haar verbazing stemde haar man in met het idee van een tri0 met een andere man erbij.

Dit betekende dus dat ze door twee mannen verwend zou worden. Het vooruitzicht ervan was erg opwindend voor haar.

Maar dan kwam de vraag: waar vind je een man die bereid is om zich bij een stel te voegen? Ze besloten naar een parenclub te gaan, maar dan wel in Duitsland om bekenden te vermijden.

Op een vrijdagavond arriveerden ze in de parenclub en al snel vond Sanne een man, genaamd Steven, die bereid was om mee te doen.

Hij was donker van huidskleur, maar niet te donker volgens Sanne.

Na een drankje gingen ze naar een kamer met een groot bed. Sanne voelde zich een beetje onwennig en merkte dat haar man ook niet precies wist wat te doen.

Steven daarentegen had al vaker dit soort ervaringen gehad en aarzelde niet. Hij pakte Sanne meteen bij haar b!llen en gaf haar een zachte kus.

Over de details zal ik niet uitweiden, maar Sanne heeft er enorm van genoten. Haar man zag dat ze weer kon genieten en dat gaf hem ook veel voldoening.

Maar nu zit Sanne met een dilemma. Ze merkt op dat het gesl*chtsdeel van Steven veel groter is dan dat van haar man.

Eerlijk gezegd denkt ze bijna elke dag aan dit verschil. Ze beseft dat het niet eerlijk is.

Wanneer ze nu s*ks heeft met haar man, kan ze alleen maar aan Steven denken, vooral aan zijn grootte.

Ze durft het niet tegen haar man te zeggen, omdat ze zijn hart niet wil breken. Bovendien wilde haar man haar laten genieten.

Misschien is het een idee om vaker de parenclub te bezoeken, overweegt ze.

Bron: