Het zou weer niet goed gaan met Samantha de Jong. Er gaan geruchten dat Barbie opgenomen is in een verslavingskliniek.

Nadat Samantha vorig jaar was gedrogeerd en aangezet werd tot sekswerk, zou het opnieuw niet goed met haar gaan. ,,We hebben van bronnen vernomen dat Samantha de Jong momenteel weer in een verslavingskliniek verblijft”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Ze is namelijk gespot in de Brijder in Den Haag op de detox afdeling. Op deze afdeling helpen ze je bij het ontgiften van verslavende middelen. Na zo’n opname volgt meestal een ambulante behandeling.”

Tranen

Daarnaast zijn de ouders van Samantha vandaag gespot in de rechtbank in Den Haag. ,,Het is nog onduidelijk waarom ze daar waren”, vervolgt het juicekanaal. ,,Haar moeder was in elk geval in tranen en haar vader liep zenuwachtig heen en weer. Die mensen maken ook veel mee.”

Gedwongen prostitutie

Twee maanden geleden deed Samantha een boekje open over alles wat haar was overkomen de afgelopen tijd. ,,Door de bekendheid was ik gewoon helemaal losgeslagen. Zelfmoordpogingen, ik wilde niet meer. Tot ik op een gegeven moment ergens belandde en in de gedwongen prostitutie zat. En daar kwam ik niet meer uit”, vertelde ze emotioneel voor de camera van PowNed. Samantha moest ‘hele erge dingen’ van haar pooiers doen. ,,Dingen die je je ergste vijand nog niet toewenst. Ze hebben me weleens met vier man verkracht. Mij vastgebonden op een stoel en geslagen.”

Ontsnapt

Dankzij haar manager en de steun van dierbaren wist ze haar uiteindelijk uit die onveilige situatie te ontsnappen, maar in Den Haag kon ze niet blijven. Ze is toen direct uit Den Haag vertrokken en is onder gaan duiken. Vooral omdat niet alle daders vastzitten. ,,Een paar zitten nu wel achter slot en grendel, maar niet allemaal.”

Bron: