Ali B is natuurlijk gigantisch van zijn voetstuk gevallen toen alle zedenzaken aan het licht kwamen. Bekende en onbekende dames hebben aan de bel getrokken en er zijn maar liefst vier meldingen van aanranding en verkrachting tegen de voormalige rapper. De eis van het Openbaar Ministerie is drie jaar cel en er staat Ali mogelijk een gigantische financiële domper te wachten. Met een vermogen van ruim 10 miljoen zou je denken wel veilig te zitten. Er zit hem echter een miljoenenclaim te wachten vanwege misgelopen inkomsten voor ITV, het productiehuis achter The Voice. Die schade loopt namelijk in de tientallen miljoenen.

Het kleine 28-jarige broertje van Tim Hofman, Sam Hofman, heeft zich uitgesproken over de nabije toekomst van Ali. Echter denkt Sam dat Ali wel degelijk de bak in moet: “Ali B gaat drie jaar de bak in!” Dat laat Sam weten in zijn podcast BROERS.

Sam Hofman weet meer over Ali B

Sam gaat vervolgens helemaal los op Ali en laat weten meer over Ali te weten dan wij weten: “Ik denk het echt, want hij heeft echt nog nul medeleven met al die vrouwen getoond. Luister, ik weet vanaf dat ik kind ben al dat Ali een lijp narcistische psychopaat is. Ik snap niet dat hij altijd de knuffel-Marokkaan werd genoemd. Het is één vreselijke man. Maar dat is tv, hè? Het lijkt zo op tv. Maar de The Voice of Holland-kijker, Anita die gewoon thuis lekker op de bank zit met Henk, die denkt toch gewoon: dit is een knuffel-Marokkaan. Die kent geen andere Marokkaan ook, hè?”

Sam benoemd nog een bizar voorval tijdens het proces tégen Ali: “Heb je gezien dat er een fan kwam in de rechtbank naar hem toe en dat hij een boek gesigned wilde hebben?” Rijk Hofman, een ander broertje van Tim Hofman, geeft aan dat Ali ook niet goed bij zijn hoofd is. Rijk: “Het rare is dat Ali ook een handtekening heeft gezet. Wie the fuck als er drie jaar wordt geëist voor verkrachting… Die vrouw die wordt verkracht, die doet haar verhaal, dus is ook in de rechtbank en hij staat handtekeningen uit te delen! Nou, dan ben je niet goed bij je hoofd.” De podcast:

Bron: