Roy Donders vindt zichzelf een jongen van de handel. De realityster heeft nu besloten om een B&B in zijn achtertuin te openen. Het gaat niet om een zomaar een Bed & Breakfast. Boekers kunnen er namelijk ook genieten van een spa en wellness.

Roy Donders kliniek

Roy is van alle markten thuis. Wellicht kun je nog herinneren dat hij een huispakkenlijn had. Liepen ineens een hele rits mensen in een huispak.
Hij had ook een tijdje een kliniek waar cosmetische ingrepen uitgevoerd werd. Roy voerde die zelf ook uit, tot het moment dat boven water kwam dat hij daar helemaal geen diploma voor heeft. Donders beweerde dat hij helemaal niet wist dat hij niet zelf mocht injecteren. Helaas voor hem moest de kliniek toch echt haar deuren sluiten.

Boek

Roy is altijd op zoek naar manieren om geld te verdienen. Zo lanceerde hij recent een boek over zijn leven, en dan met name over de keerzijde van alle roem.
Nu heeft hij samen met zijn vriendin Michelle besloten om een Bed & Breakfast te openen. De gesloten kliniek wordt nu helemaal omgebouwd tot een mooi optrekje. Groot is het niet en er is ook maar 1 plek beschikbaar in de B&B.

Overnachting Roy Donders

De geplande opening staat genoteerd voor 15 juni en er kan dus elke nacht 1 stel komen logeren in de tuin van Roy en Michelle.
Vanwege deze luxepositie, heeft Roy besloten dat er wel flink afgetikt moet worden voor de slaapplek. Gasten moeten 360! euro per nacht neertellen.
Voor dat bedrag krijg je niet alleen een bed, maar je kunt ook in een stoombad zitten, of de sauna in. Als kers op de taart staat Roy, of Michelle, ’s morgens voor de deur met een ontbijtje. En natuurlijk met de forse rekening.
Wat vind jij van de prijs per nacht?

Bron: