Roy Donders is uniek in zijn soort. Hij bewandelde de omgekeerde ‘uit de kast’ route, werd ineens hetero en heeft nu een vriendin en een dochter.

Ingrepen

Dat zien we niet vaak, maar de stylist van het Zuiden staat ook bekend om alle ingrepen die hij heeft laten doen om zijn gelaat ‘mooier’ te laten maken.
Daar heeft Roy vrij veel centjes aan uitgegeven. Maarre, hoeveel kost het nou om eruit te zien als de mascotte van Istanboel?
Roy Donders nagenoeg failliet; dit absurde bedrag gaf hij al uit aan ingrepen

Ludiek bedrag

Eerlijk is eerlijk, we hebben dat zelf allemaal niet berekend. De website Loesoe.nl heeft dat ogenschijnlijk wel gedaan.
Zij hebben de bedragen die Roy aan het ‘herstellen van zijn gezicht’ heeft gespendeerd bij elkaar opgeteld en dan kom je op 24,805 euro.
Dat geld had hij ook apart kunnen zetten voor zijn dochter, maar de olijke Brabander koos ervoor om het geld aan zijn gezicht te besteden.

Behandelomgem

‘Ons Roy heeft twee ooglidcorrecties laten uitvoeren, een voorhoofdlift, twee keer nieuwe facings, liposuctie van zijn kin en een baardtransplantatie. Tussendoor liet hij zich ook nog steriliseren, waarbij heel Nederland mee mocht kijken.
En dan laat hij zich ook nog drie keer per jaar volspuiten met botox. Daardoor is hij nog niet klaar met flappen spenderen en blijft de teller lopen.

Failliet

Ondanks zijn transformatie en het gegeven dat zijn winkeltje in 2021 de deuren moest sluiten en failliet werd verklaard, schijnt hij nog wat geld te hebben.
De huidige waarde van Roy Donders wordt geschat op ongeveer 300.000 euro. Hoe dan precies kan? Hij is een ‘jongen van de handel’.

Vriendin
Ook zijn vriendin Michelle is van de cosmetische ingrepen. Haar zagen we al eens in tranen, toen ze haar gebit liet afslijpen. Met stompjes in haar mond barstte ze in tranen uit. Roy Donders, altijd wat bijzonders, was nooit eerder zo toepasselijk.

Bron: