In de nieuwste aflevering van ‘Boerderij van Dorst’ opent Roxeanne Hazes haar hart over de turbulente relatie met haar moeder Rachel en de schaduw die haar beroemde vader André Hazes over haar jeugd wierp. De spanningen liepen zo hoog op dat Roxeanne begin dit jaar zelfs haar moeder voor de rechter sleepte vanwege de erfenis van André. “Het is complex om je moeder tegenover je te hebben in de rechtbank,” vertelt Roxeanne openhartig. “Er is te veel gebeurd, ik zie de relatie met haar niet meer herstellen.”

Roxeanne’s keuze voor de breuk met haar moeder werd versterkt toen zij zelf moeder werd. Ze wilde haar eigen kind behoeden voor de pijn en onzekerheid die zij ervaarde. In het gesprek met Raven van Dorst deelt Roxeanne ook onthullende details over haar jeugd. Ze spreekt over de angst en onveiligheid die ze voelde door het excessieve drankgebruik van haar vader. “Als kind sliep ik altijd met één oog open, bang voor de woede-uitbarstingen van mijn vader als hij gedronken had.”

Daarnaast onthult Roxeanne hoe de constante afwezigheid van haar vader haar heeft getekend. Ze werd vaak ondergebracht bij verschillende gezinnen wanneer haar vader moest optreden wat leidde tot verwarrende en soms ongemakkelijke situaties zoals bij een gezin waar naaktlopen de norm was.

Bron: