Roxeanne Hazes (27) staat erom bekend dat ze zich niet schaamt om pikant kiekjes op Instagram te posten. De zangeres heeft altijd wel een belangrijke boodschap te delen. Maar nu gaat ze nog een stapje verder!

Roxeanne heelt herinneringen op aan een fotoshoot van vorig jaar in Linda. Meiden. Ze steekt van wal bij een wel heel gewaagde foto: “Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent’, begint ze haar verhaal. ‘Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is.”

Geen ijdelheid

De zangeres gaat verder: “Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor @linda_meiden.”

Complimentjes

Roxeanne oogst heel veel bijval met haar post en kiekje. Een fan merkte op: “Mooiste vrouw.” Een andere volger schreef: “Wauw, daar mag je zeker weten trots op zijn! Maar ook op jezelf als persoon.”

Onzeker

Het is geen geheim dat Roxeanne niet altijd zo zelfzeker was over zichzelf en haar lichaam. In haar Instagram Stories verklapte ze eerder de ware reden voor haar kleurrijke lokken: “Ik heb altijd last gehad van faalangst en onzekerheden. Als ik nu terugkijk naar oude foto’s denk ik: you rock, sis! Ik experimenteerde veel door mijn haar constant te verven. Mensen vonden dat toen heel stoer, maar in werkelijkheid deed ik het om mijn onzekerheden te maskeren.”

Bron: