De familie Ten Brink gaat momenteel door een moeilijke periode. Op Instagram heeft Robert ten Brink (68) bekendgemaakt dat het gezin afscheid heeft moeten nemen van hun hond Coen. De 12-jarige labrador was ziek en een dierenarts heeft Coen in laten slapen.

‘Coentje is niet meer’

De presentator schrijft op zijn Instagram-account dat ‘onze lieve Coentje niet meer is’. Na meer dan twaalf jaar is er gisteren een eind gekomen aan zijn ‘vrolijke, oenige, onstuimige hondenleven’, zo schrijft Robert ten Brink over de trouwe viervoeter.
De gezondheid van labrador Coen ging al een tijdje achteruit. ”We zijn hier best lang in meegegaan”, zo schrijft Dr. Love. Inmiddels was Coen echt dusdanig ziek, dat het beter was om hem uit zijn lijden te verlossen. Daarom is er een dierenarts naar de woning gekomen. Die heeft Coen op een ‘superzachte en rustige manier’ geholpen.

‘Dag vriend’

Robert (68) en zijn vrouw Roos zijn vanzelfsprekend erg verdrietig door het overlijden van Coen. Robert sluit zijn bericht af met de lieve woorden: ”Dank je wel voor je onvoorwaardelijke vriendschap en steun in moeilijke tijden. Dag vriend.”
Onder de post krijgt Robert onzettend veel steun van bekende, maar ook van minder bekende Nederlanders. Mensen voelen enorm met hem mee.

Bron: