Rob Kemps heeft zijn gezin in de steek gelaten voor een of andere achtergronddanseres. Hij wordt hierom massaal verafschuwd, maar daar wordt Rob niet warm of koud van. De Snollebollekes-zanger gaat nu nog veel verder, als we showbizz-kenner Charlotte Wijnen mogen geloven.

Stephanie

Vorige maand maakte Rob Kemps via een berichtje op zijn Instagrampagina duidelijk dat Miriam en hij ‘in goede harmonie’ uit elkaar zijn gegaan. Al snel werd duidelijk dat Kemps haar had ingeruild voor achtergronddanseres Stephanie. Daar zou hij zelfs een affaire mee gehad hebben.

Rob heeft dus geen liefdesverdriet gehad. Hij had immers al een vervanger. Zijn fans verafschuwen de manier die hij verkoos om de moeder van zijn twee kinderen genadeloos te bedriegen. Bovendien is zijn dochtertje Lola nog niet eens een jaar oud. Wanneer je een man bent, pak je dingen niet zo aan. Rob doet het tegenovergestelde en dat is tenenkrommend.

Uit huis getrapt

Overal waar hij komt laat hij zijn nieuwe liefje zien. Iedereen mag weten dat Rob zijn vriendin heeft vernederd. En de arme Stephanie, die wellicht hetzelfde lot wacht, doet er vrolijk aan mee. Ook zij had er geen problemen mee dat haar vriend nog gewoon bezet was.

Maar nu gaat het nog verder. Miriam heeft het mentaal al zwaar en nu blijkt ook nog eens dat ze er financieel in haar uppie voorstaat. Ze heeft naast alimentatie nergens recht op. De gezamenlijke woning staat op naam van Rob en die wil dat Miriam en de kinderen vertrekken. Rob Kemps is zo schaamteloos, dat is moeilijk in woorden uit te drukken.

Bron: