René Le Blanc is een ervaring rijker, maar een illusie armer. De ‘If I Tell You-zanger heeft zijn grote liefde Jolanda ten huwelijk gevraagd, maar die wil niet met hem trouwen. Aan weekblad Party vertelt ze wat er precies gebeurd is.
Jolanda wil niet


René is al lang samen met Jolanda, maar als het aan de hitzanger gelegen zou hebben zou ze toetreden tot de familie Le Blanc.
René heeft Jolanda een huwelijksaanzoek gedaan, maar tot zijn grote verdriet wil ze niet met hem trouwen en heeft dus nee gezegd. Jolanda vindt dat het koppel inmiddels een leeftijd heeft bereikt waarop een huwelijk in de ogen van Jolanda ‘slechts een formaliteit’ is.


Cursus
Jolanda wil dus niet trouwen met René, maar is in de tussentijd wel een cursus tot BABS-trouwambtenaar gaan volgen. Daarmee kan ze andere mensen trouwen. ”Ik ga solliciteren bij de gemeente Nijmegen, waar we wonen. Er komt best veel bij kijken.”
Zo zal Jolanda als zzp’er in elke gemeente apart beëdigd moeten worden. Ze moet alles even op een rijtje gaan zetten. ”Ik heb geen haast, maar ik heb mijn eerste aanvraag om een huwelijk te voltrekken al binnen.” En haar vriend?
René blijft hopen dat zijn vriendin op een dag ‘ja’ tegen hem zal zeggen. In de tussentijd probeert hij het nu te maken in Duitsland. Vooralsnog niet met groot succes.

Bron: