Volkszanger René Le Blanc is momenteel hard op weg om na heel Nederland, ook Duitsland te veroveren. Met zijn talloze hits (haha) begint meneer Le Blanc een beetje sterallures te vertonen. Hij is nu zelfs boos over de kritiek die hij krijgt.

Toetsenbord-helden

Weekblad Weekend is benieuwd hoe deze legendarische hitzanger nu eigenlijk omgaat met kritiek aan zijn adres. En daar heeft René wel iets over te zeggen.

De keuze is volgens hem ontzettend simpel: ”Je vindt mij leuk of niet.” Vervolgens gaat hij helemaal los over de ‘helden die vanachter hun toetsenbord hun mening over hem op internet zetten’. Dat vindt René wel erg makkelijk en hij pikt dat niet langer.

René Le Blanc haalt hard uit naar iedereen die kritiek op hem durft te leveren

‘Grote losers’

René is lekker op dreef, want hij noemt mensen die kritiek op hem hebben ‘grote losers’. Ook snapt hij er niets van dat hij in Nederland meer als een komediant wordt gezien dan als een volwaardige zanger.

Het raakt hem wel, maar anderzijds ook weer niet. René vindt dat je hem echt moet kennen voordat je je mondje open mag trekken over hem. ”En anders een dikke vinger voor jou.” Le Blanc vindt zelf dat hij het momenteel niet zo gek doet en is nu onderweg om Duitsland te veroveren.

Ambities

In Nederland wilde het allemaal niet echt vlotten, al denk René zelf dat Nederland te klein voor hem is. En nu probeert hij dus naam te maken bij onze oosterburen.

Dat doet hij met de hulp van George Thé, die zich als een soort mentor over hem heeft ontfermd. René le Blanc heeft zelf het idee dat zijn geföhnde haren eraan zullen bijdragen dat hij ‘een groot succes’ wordt in Duitsland. ”De eerste tekenen zijn nu al goed.”

Bron: