Dat een huwelijk zowel pieken als dalen kent, blijkt ook maar weer uit de relatie tussen René (62) en zijn vrouw Natasja Froger (58). Eerder was Natasja al openhartig over hun huwelijkscrisis. Ook onthulde zij dat ze beiden ‘honderd jaar geleden’ zijn vreemdgegaan. Onlangs deed René een boekje open over deze periode in een openhartig interview met ‘Vriendin’.

“Onze prioriteiten lagen op een ander vlak. Ik kan er een lang verhaal van maken, maar het komt erop neer dat ík vooral met mijn werk bezig was en Natas meer met de kinderen. Dat liep niet zo lekker.” In die periode hebben de twee beiden een scheve schaats gereden. “Laat ik het zo zeggen: we zijn allebei weleens een avondje op stap geweest. Dan breng ik het netjes.”

“Later kom je erachter dat je elkaar vreselijk nodig hebt en mist. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt: wacht even, ik heb een gezin. Waar ben ik nou mee bezig? Ik wil niet pretenderen dat vreemdgaan je relatie redt. Maar als ik eerlijk ben: wij moesten wel wakker geschud worden. En als je iemand in een crisis niet mist, is het ook duidelijk.”

Bron: