Onze prinses Amalia zou al een paar maanden samen zijn met Boris uit Bulgarije. Duitse media melden nu echter dat er een kink in de kabel zou zijn, waardoor de relatie op knappen zou staan. Wat is er nu precies aan de hand?

Amalia vriend

De kroonprinses is volgens meerdere bronnen samen met Boris Saxe-Coburg-Gotha. De beeldhouwer kwam in Spanje ter wereld en woont in Madrid. Amalia was (en is) daar toevallig ook vaak te vinden. Die locatie lijkt dus niet toevallig gekozen.
De moeder van Boris, Miriam Ungría y López, is goed bevriend met koningin Maxima. Nada Boris zijn studie in Londen had afgemaakt, verhuisde hij terug naar zijn geboortestad. Daar sloeg de vonk over tussen hem en de kroonprinses. Duitse media koppen nu dat er ‘donkere wolken’ boven hun relatie hangen en geven ook aan wat hier de reden van zou zijn.

Vader Boris

Het zou te maken hebben met een open wond binnen de familie van Boris. Zijn vader, prins Kardam, raakte in 2008 betrokken bij een ernstig auto-ongeval. Hij werd jarenlang kunstmatig in coma gehouden, waarna in 2015 besloten werd de stekker eruit te trekken.
Ontzettend heftig natuurlijk. Toen het ongeluk gebeurde was Boris pas 11 jaar oud. Negen jaar geleden moest hij afscheid nemen van zijn vader. Hij zou hier tot op de dag van vandaag veel moeite mee hebben en om deze reden zou zijn relatie met Amalia niet goed lopen.
Of het echt zo is weten we niet. De relatie is nooit bevestigd. We hopen dat Amalia, die al sinds 2022 met zware beveiliging moet leven, gelukkig is.

Bron: